tisdag 29 april 2014

Hängmattor i Hamacas egna märke

Nu har vi äntligen fått in våra första leveranser av härliga hängmattor i vårt eget märke "Hamaca". Att vi har vårt eget märke innebär att vi har startat upp produktioner i flera länder och tillverkat stora volymer och kunnat se att arbetsförhållandena uppfyller våra kriterier. Det betyder att våra kunder får kvalitetshängmattor som är tillverkade under bra förhållanden till lägre priser än likvärdiga konkurrenters.

Här finns också möjligheter för dig om du vill sälja våra vackra hängmattor i din butik eller webbshop. Vi kan bland annat skicka ut direkt till dina kunder mot en låg kostnad om du inte vill hålla eget lager och ta någon risk i att köpa in, samt förse din butik med hängmattor till bättre priser än våra konkurrenter som finns utomlands, då Hamaca är Sveriges enda leverantör av egentillverkade kvalitetshängmattor! Hör av dig till oss på kundservice (at) hamaca (punkt) se om du är intresserad!

Vi har resehängmattor med inbyggda rep och upphängningskrokar till det oslagbara priset 379kr inkl leverans, och vi har flera nya hängmattor med eleganta träkarmar till bra priser.

Vårt nya set med en korgvävd hängmatta och ställning ser fantastisk ut och priset 1599kr likaså.

På vår hemsida Hamaca.se hittar du annars hela vårt sortiment av hängmattor, hängstolar, ställningar och upphängningsset.

Vi inväntar flera leveranser med nya hängmattor som inte har kommit än som kommer om ett par veckor.

Hängmattorna nedan är nya och finns på lager för att skickas ut nu i veckan. Alla priser är självklart inkl frakt. Inget annat tillkommer.

NYHET! Hängmattesetet "Deck Set Chilli"
Vårt mest prisvärda set med en väderbeständig korgvävd hängmatta med träkarmar samt en ställning som är mycket lätt att montera. Pris 1,599:-


hängmatta
NYHET MAUI Marine hängmattaMaui Hängmatta är en som blandning av en mjuk bädd och en hängmatta, där det ingår en bred flyttbar kudde. Hängmattan är vadderad och quiltad så den är otroligt mjuk och skön att ligga i. Maui Marine är också vändbar. (blå/cremevit)
Pris 1,499:- 

hängmatta
NYHET MAUI Earth hängmattaMaui Hängmatta är en som blandning av en mjuk bädd och en hängmatta, där det ingår en bred flyttbar kudde. Hängmattan är vadderad och quiltad så den är otroligt mjuk och skön att ligga i. Maui Earth är också vändbar. (chokladbrun/tegelröd)
Pris 1,499:- 

hängmatta
NYHET MAUI Kelp hängmattaMaui Hängmatta är en som blandning av en mjuk bädd och en hängmatta, där det ingår en bred flyttbar kudde. Hängmattan är vadderad och quiltad så den är otroligt mjuk och skön att ligga i. Maui Kelp är också vändbar. (grön/cremevit)
Pris 1,499:-

hängmatta
NYHET Corda hängmattaHAMACA Corda Hängmatta är en skön rep-hängmatta med träkarmar, som är är perfekt för varma sommardagar. Hängmattan har dubbla replager i extra mjuk speciellt utvald bomull som gör den extra slitstark. Den är 139 cm bred så det finns gott om plats för två vuxna, och även barn. HAMACA Corda hängmatta passar särskilt bra för mindre trädgårdar och inomhus eftersom den går att se igenom, och då inte dominerar ytan den upptar. Pris 799:- 

hängmatta
NYHET! Travock Dragon hängmatta
hängmatta
Smart resehängmatta i fallskärmssilke med inbyggda rep och krokar. Bara att hänga upp.
379:-
NYHET! Travock Treasure hängmatta
hängmatta

Smart resehängmatta i fallskärmssilke med inbyggda rep och krokar. Bara att hänga upp.
379:-
NYHET! Travock Coral hängmatta
hängmatta
Smart resehängmatta i fallskärmssilke med inbyggda rep och krokar. Bara att hänga upp.
379:-
NYHET! Travock Pirate hängmatta
hängmatta

Smart resehängmatta i fallskärmssilke med inbyggda rep och krokar. Bara att hänga upp.
379:-
NYHET! Travock Dragon hängmatta
hängmatta
Smart resehängmatta i fallskärmssilke med inbyggda rep och krokar. Bara att hänga upp. Denna är i familjestorlek - hela 200x300 cm
499:-
NYHET! Travock Spice hängmatta
hängmatta
Smart resehängmatta i fallskärmssilke med inbyggda rep och krokar. Bara att hänga upp. Denna är i familjestorlek - hela 200x300 cm
499:-

torsdag 17 april 2014

Hängmatterea på Hamaca.se för bloggläsare och nyhetsbrevsprenumeranter

Hamaca Nyhetsbrev 2014
Klicka här om du inte kan se bilderna, så kan du läsa nyhetsbrevet i din browser.

Här är en liten påminnelse om att det är dags att ta fram hängmattan för den nya säsongen, eller att införskaffa en ny om det behövs för nu har äntligen vårvärmen kommit till oss.
Vi får snart in våra hängmattor i vårt eget märke "Hamaca", som är på väg eller snart lastas på båtar från Indien och Colombia.

Det behövs en lagerrensning, så vi vill erbjuda Er som har handlat hos i någon av våra webshoppar förut att få första tjing på vår hängmatterea. Få reapriset genom att klicka på Beställ-länkarna nedan, där hittar du även en länk till mer information om hängmattan. Erbjudandena gäller till att vårt lager som vi rensar tar slut, så det är först till kvarn som gäller! På vår hemsida Hamaca.se hittar du annars hela vårt sortiment av hängmattor, hängstolar, ställningar och upphängningsset.

Vi önskar er en riktigt
Glad Påsk!
/Från alla på Hamaca, Mypashmina och Mattor-online
hängmatta
Glöm inte att om du har handlat från våra butiker Hamaca, Mypashmina och Mattor-online får du 10% rabatt på framtida ordrar genom att skriva in koden "yummy".
REA - Currambera Trä - Grön

En färgglad grön hängmatta för 1-2 personer (Ord.Pris 875) Nu 699:-
REA - Currambera Trä - Gul

En färgglad gul hängmatta för 1-2 personer (Ord.Pris 875) Nu 699:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR

hängmatta

REA - Isleña hängmatta med träkarm

En färgglad gul hängmatta för 1-2 personer i ekologisk bomull (Ord.Pris 949) Nu 699:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR

hängmatta
REA - Caribeña trä - Blå
En bred hängmatta mer träkarm i färger som påminner om havet (Ord.Pris 749)
Nu 599:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR


hängmatta
REA - Caribeña trä - Lila
En bred hängmatta mer träkarm med lila ränder (Ord.Pris 749)
Nu 599:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR


hängmatta
REA - Tahiti Bubblegum
En liten men bekväm hängmatta till riktigt bra pris (Ord.Pris 499)
Nu 299:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR


hängmatta
Andra nyheter från oss.....
  • För fler REA-varor se varor som vi redan har lagt upp på Hamaca.se genom att gå in på "Erbjudanden" på menyn

  • Nu i veckan anländer förhoppningsvis våra 2 första containrar med hängmattor och ställningar från Indien, vilket ser framemot med stor spänning. Under den närmsta tiden kommer vi att fotografera dem och lägga upp på Hamaca.se så vi räknar med att det nya sortimentet går att beställa från och med ca 2 veckor. Om ytterligare några veckor anländer våra Colombianska hängmattor.

  • Vill du sälja vårt nya sortiment i din butik? Kontakta oss för mer information på kundservice@hamaca.se. Vi utlovar superfina produkter till mkt konkurrenskraftiga priser. Vi kan även skicka direkt till slutkunden utan att du kommer att behöva hålla ett lager.
  • Du är hjärtligt välkommen att handla direkt hos oss i Rävlanda - 20-30 min från Borås och Göteborg. Här kan du också prova hängmattan i vår ställning i trädgården. Våra öppettider är 9.30-18 men ibland kan vi emot kunder på kvällar och helger också mot överenskommelse.

  • Mypashmina.se - Om du älskar sjalar bör du klicka in här! Vi har ett brett sortiment av sjalar i underbara kvaliteér av cashmere och silke i ca 130 färger och många olika storlekar, mönster och färgkombinationer. Alla cashmeresjalar är tillverkade i vår egen fabrik i Nepal. Precis som Hamaca.se tar vi inte betalt för frakten.

Kom ihåg att leveransen alltid är gratis hos oss!
Nedan följer lite information för våra andra hemsidor
www.mattor-online.se
Vi har mängder av mattor i spännande färger och utförande. De flesta är designade av oss själva. Det de har gemensamt är att alla är av naturmaterial i högsta kvalitet. Vi kontrollerar tillverkningen själva så att vi kan försäkra oss om att den höga kvalitén bibehålls och att de anställda har rättvisa villkor. Leveransen är gratis och tar ca 4 dagar

Mattor från mattor-online
Hitta sjalarna till bröllopet på Mypashmina.se! Vi har något för alla smaker och i alla färger. Ska brudtärnorna ha samma sjalar? Hör av dig till oss om mängdrabatt om du vill beställa 7 st eller fler!

pashminasjalar från Mypashmina.se
pashminasjalar från Mypashmina.se

Frågor? Kontakta: kundservice@hamaca.se
Tel: 031-799 55 59 (Mån-Fre: 9.30 - 18.00)
Hamaca.se är en del av Angelfish HB (Org nr. 969718-2468)
Gå ur mailinglistan genom att klicka här