Kontakta oss

Ring oss på 031-799 55 59
Vi finns på plats kl: 9:30-17:30 måndag-fredag.
Om du ringer under någon annan tidpunkt kan du lämna ett meddelande så ringer vi upp dig när vi kan. Om vi redan sitter i telefon och det är upptaget kan du lämna ett meddelande eller maila ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.
Maila oss när som helst alla dagar på kundservice@hamaca.se. Vi svarar oftasts inom några timmar under kontorstid.
Vårt lager finns på Hamaca.se c/o Postpac, Maskingatan 6, 274 30 Skurup. Det är hit du skickar dina returer (alltid med ett brev eller returblankett) och post till oss. Detta är ingen besöksadress.
Skypea oss på Cashmerevalley 
Hamaca.se är ett litet familje-företag där vi som jobbar sköter om allt som ingår i ett litet företag vad gäller kundservice, produktdesign och tillverkning, foto, hemsida och marknadsföring. Det innebär att du alltid får kontakt med någon som faktiskt vet vad de håller på med.
Alla ordrar bearbetas och skickas i tid - beställ innan kl 12 för leverans nästkommande vardag söder om Sundsvall.
Vi som jobbar på Hamaca.se
Stuart Eastwood 
Stuart är vårt vänliga ansikte utåt med lite charmig engelsk dialekt. Stuart har jobbat hos sedan 2007 och gör sitt allra bästa för att göra våra kunder nöjda. Det är han som (mest) svarar i telefon och hjälper dig att beställa, med en pågående order, eller svarar på dina frågor. Stuart har också hand om våra återförsäljarkunder. Det är honom du ska prata med om du vill sälja våra hängmattor.
Ada Stroici
Ada sköter om vår engelska kundservice för vår systersida www.hammockheaven.co.uk. Ibland svarar hon i telefon om Stuart inte kan ifall han är sjuk eller tar han om sjuka barn. Ada pratar engelska, rumänska och franska flytande. 
Caroline King
Ägare och grundare av www.hamaca.se  - det är jag som håller i rodret på hamaca.se och ibland tar jag över och svarar i telefon och på mail när de andra inte kan. Det är mig du ska prata med om samarbeten och inköp av större volymer och om tillverkning i dina egna designer.
Vi är inte intresserade av försäljare av google adwords, SEO och dylikt då vi redan har det, så vi ber snällt men bestämt att inte kontakta oss om detta.
Paul King
Ägare och grundare av www.hammockheaven.co.uk - det är Paul som håller i rodret på hammockheaven.co.uk som är vår systersida i England.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar