Välja hängmatta

Få hjälp att välja rätt hängmatta 
Det finns så många hängmattor att välja bland, så det kan nog vara svårt att bestämma sig ibland. Därför kan det vara bra att tänka efter först vad man ska ha hängmattan till. Ska du ha den inomhus eller utomhus? Om du ska ha den inomhus kan det vara en idé att mäta rummet man ska ha den i först. Om man ska ha en hängstol inomhus kan man kontrollera att taket är tillräckligt stabilt att fästa en krok i.
Om man ska ha hängmattan utomhus i trädgården kan det vara bra att ta reda på hur man ska hänga upp den. Vi rekommenderar våra upphängningsset eller ställningar, för det går fort att ta av hängmattan om det exempelvis skulle regna eller om man ska ta med den någonstans. Om man inte orkar plocka bort hängmattan kanske man ska ha en allvädershängmatta, eller köpa till ett överdrag.
Du kanske ska ha den för sig själv, eller använda tillsammans med vänner och familj? Vi rekommenderar singel eller dubbelhängmattor om bara en person ska använda den, och familjehängmattor för flera personer eller den som vill ha extra komfort.
Ska jag ha hängmatta med eller utan träkarmar?
Vi har två typer av hängmattor - den traditionella brasilianska och den europeiska hängmattan med träkarmar. Vad som är bäst beror nästan helt och hållet på smaken. Vi brukar säga att hängmattan med träkarmar är en bättre nybörjarhängmatta för den som kanske är lite äldre, den är lätt att gå in och ut ur och ser snygg ut för att den är utspänd. Den traditionella brasilianska är ergonomisk, mysig och det är den modellen som man sover i i sydamerika. De större modellerna kan man ligga på tvären i. Vi tycker att det är en bättre hängmatta men en del säger att det känns lite som att ligga i en kokong.
Förslag på presenter
En hängmatta eller hängstol är en utmärkt present. Du ger inte bara bort en sak utan du ger även bort en känsla. Känslan av avkoppling. Känslan av välbefinnande. Lite semesterkänsla också, kanske!
Många ringer eller skriver till oss för att få tips på vilken som är bäst som present. Så jag har skrivit ner lite förslag här baserat på vad de har valt.
Present till kollegan på jobbet: Iguana singel-hängmatta. Det finns många färger att välja mellan. Iguana är en mycket skön hängmatta för 1 person med vackra detaljer till ett oslagbart pris.
hängmatta
50-årspresent - Siberia ställning och Raya familje-hängmatta är en populär kombination som verkligen är för speciella tillfällen som att fylla ett halvsekel.
hängmatta
Studentpresent - Iguana hängstol. Snygg, praktisk och omtyckt till en rimlig prislapp. Passar unga personer som kanske flyttar in på studentboenden eller i små lägenheter.
hängstol
Present till frun - Knit singel-hängmatta - Vacker, enkel, bekväm. Väldigt tjusig och till ett väldigt trevligt pris.
hängmatta
Present till maken - Cayo dubbel-hängmatta. Den finns i många färger. Rymlig och tillräckligt bred för att kunna sitta i på tvären. 
hängmatta
Hör gärna av dig till oss om du är osäker på tel: 031-799 55 59 eller skicka ett mail till kundservice@hamaca.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar